Székesfehérvár, Palotai kapu tér

2014. 02. 07-09.

 

Képek a rendezvényről

 

2014. évben ismét megtámadtuk Fehérvárt immár III. alkalommal. Persze mi nem a törökök vagyunk, inkább a telet szerettük volna elűzni ebből a történelmi városból egy jó kedélyű három napig tartó Székesfehérvári Toros és Pálinkafesztivál nevű rendezvénnyel, királyi lakomákkal és vigadalommal.

 

A rendezvény ideje alatt volt szerencsénk megismerni a székesfehérvári vendégszerető embereket, akik minden lében kanalak, avagy nyakig benne voltak a hurka-kolbászban és disznóságokban. Volt itt minden jó piros alma, mogyoró, leginkább piros kolbász, nagy disznó és konty alá való. Mindezek után jött a Hej, Rigó Rigó (Rigó Péter mulatós előadó), no meg a részeges ló és akkor elittuk a zab árát.

 

A számos program mellet volt itt minden mi szemnek s szájnak ingere. A programok közül kiemelnénk a viccesre sikeredett Kolbász és borivó versenyt vagy a Toros Olimpiát.

 

A legkisebb fesztiválozókról sem, akiknek kézműves játszóházzal próbáltunk kedveskedni.

 

A fellépők között szerepelt Varga Viktor, a Villa Negra, a már korábban említett mulatós előadó Rigó Péter és a hódmezővásárhelyi Dodgem Zenekar.