Open-air kiállítások, rendezvények, fesztiválok megvalósítását nyújtjuk a tervezésétől, az építésen, szállításon keresztül, az eseményt követő a bontásig az eredeti állapot helyreállításával.

Cégünk beltéri szakkiállítások, expók tervezését, építését vállaljuk SYMA modulokból épülő rendszerben, amely egyedi megoldásokat kínál a megrendelők részére. Vállaljuk továbbá kiállítási eszközök, berendezések tervezését, gyártását, kivitelezését, bérlési lehetőséggel. A rendezvények vízhálózatának kiépítése, vízellátása valamint mosogatórendszerek bérbeadása mellett szükséges elektromos hálózat tervezése, kiépítése, üzemeltetése sem jelent problémát szakembereinknek.

 

Alap kiépítések

Alap kiépítésekEgyedi kialakítások

Egyedi kialakításokSyma tervek

3D tervek

Rendezvények víz- és elektromos hálózatépítése

 

 

a helyi szolgáltatótól történő áramvételezés bonyolítása

fogyasztói helyek kábelezése a felhasználásnak megfelelően

(A beépített berendezések létesítése során a vonatkozó magyar és uniós előírások, szabályok figyelembevételével)

 

Tűzvédelem

Az épületek Pyronqtur lángmentesítő bevonattal rendelkeznek.

Tűzveszélyességi osztályba sorolásuk: "C"

Az épületeket - külön kérésre - 6kg poroltóval látjuk el.

 

 

Ivóvíz minőségű vízellátás(különös tekintettel az élelmiszert árusító, bemutató résztvevők esetében)

Helyi vízszolgáltatótól ideiglenes vízvételi helyet igénylünk

A szennyvizet összegyűjtve, csatorna rendszerbe vezetjük

Amennyiben ez nem lehetséges, tartályokban helyezzük el és szállíttatjuk el.

 

 

 

A Tisza Expo nagy tapasztalattal rendelkezik kiállítások, fesztiválok, szakmai napok, bemutatók szervezésében és lebonyolításában Magyarországon és külföldön egyaránt. Gyakorlott rendezvényszervező csapatunk az egyedi igények maximális kielégítésével áll cégek, kormányzati és önkormányzati szereplők, NGO-k és magánszemélyek rendelkezésére. Cégünk szerteágazó kapcsolati hálózata garanciát jelent az egyedi, testhezálló megoldások szolgáltatására.

 

 

Grafikai és kivitelező csapatunk vállalja minden olyan reklámhordozó előkészítését és gyártását, amelyre az Ön cégének szüksége lehet a sikeres marketing-menedzsmenthez: Portfóliónkba kreatív reklámdekoráció, professzionális fóliavágás, reklámzászlók és molinók tervezése és elkészítése, megállító- és világítótáblák tervezése és kivitelezése tartozik.